Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen, hoofdzakelijk buitenlanders komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om de bloeiende bollenvelden en Keukenhof met eigen ogen te zien, te ruiken en te fotograferen. Maar Lisse is zoveel meer! Het bloemendorp herbergt veel bijzondere plekken, misschien wel teveel om op te noemen. In het ruim 800 jaar oude bloemendorp Lisse vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&Bs, theater, bioscoop, musea, monumenten, een rijk verenigingsleven en als het op evenementen aan komt is er met grote regelmaat wel iets te doen.

Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen
Lisse heeft een centrale ligging in de Bollenstreek. Omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de wereldberoemde Keukenhof, met het strand op maar 8 kilometer afstand en in de nabijheid van grote steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem. Door de ideale ligging is Lisse een mooie uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Het hele jaar door kun je in de streek rondom bloemendorp Lisse genieten van het polderlandschap, de plassen, de bossen en prachtige duinen aan de kust.

Wij helpen je graag 

Bij VVV Lisse helpen wij graag jouw vakantie of dagje weg optimaal te benutten. Voor tips over Lisse en de omgeving ben je welkom op Heereweg 219 in Lisse of natuurlijk op deze website. Volg ons ook op Facebook

Kortom wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons kleurrijke bloemendorp!