Welkom in Bloemendorp Lisse

Lisse is wereldberoemd om de tulpen en andere bolbloemen die in en om Lisse worden geteeld.  Het dorp is ruim 800 jaar oud en heeft vele monumenten. Het dorp ligt tussen het kust en duingebied, de Kagerplassen.  Steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag liggen op slechts 30 autominuten rijden. 

Het hele jaar kleurrijk 

Lisse is niet alleen in de lente populair bij bezoekers. Ook in de andere seizoenen hebben Lisse en de omgeving veel te bieden. Uitgebreide fiets- wandel en vaarnetwerken bezorgen steeds meer mensen een afwisselende vakantie of een geweldig dagje weg.

Keukenhof en meer 

De bekendste attractie is Keukenhof dat jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers trekt. Maar ook Museum De Zwarte Tulp en 't Huys Dever zijn een bezoek waard. Voor een gezellig dagje winkelen en uit eten gaat u naar het Dorpshart van Lisse. Daar is ook een mooi theater / bioscoop te vinden. Het nieuw zwembad de Waterkanten is ook een aanrader. 

Wij helpen graag 

Bij VVV Lisse helpen wij graag uw vakantie of dagje weg optimaal te benutten. Voor tips over Lisse en de omgeving bent u welkom op Heereweg 219 in Lisse of natuurlijk om deze website. Volg ons ook op Facebook