Maak kennis met het naschools sportaanbod in Lisse!

Kinderen kunnen vanaf 2 oktober elke maand kennis maken met een andere sport in Sportcentrum De Waterkanten.

Het naschools sportaanbod laat kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met een sport. En in alle gevallen worden de trainingen door de vereniging zelf gegeven. Kinderen die nog geen sport hebben gekozen, kunnen op deze laagdrempelige manier kennis maken met de verschillende sportverenigingen die in Lisse aanwezig zijn.

Met het naschools sportaanbod kunnen kinderen gedurende één maand kennis maken met dezelfde sport. Zo kunnen de sportverenigingen de kinderen daadwerkelijk iets aanleren. Bijvoorbeeld: in de kerstvakantie vindt het schoolbasketbaltoernooi plaats en kunnen kinderen de gehele maand december basketballen met het naschools sportaanbod. Op deze manier zijn de kinderen goed getraind alvorens zij aan het toernooi gaan deelnemen.

Op de website www.sportfondsenlisse.nl staat het complete programma.

Vanaf Maandag 2 oktober 2017 tot en met Maandag 28 mei 2018

Dag Van Tot