Kleurrijk genieten!

De Bollenstreek staat bekend als één van de kleurrijkste streken ter wereld.

Tussen en achter de brede zandruggen en uitgestrekte duinen, wisselen stroken groene weilanden en de bollenvelden elkaar af. De kleurrijke lente- en zomerseizoenen worden ingeluid met de bloei van krokussen eind maart. De prachtige kleuren van verschillende soorten narcissen, hyacinten en tulpen zetten daarna snel door, terwijl in de nazomer gladiolen, dahlia’s, anjers en asters zorgen voor een tweede schitterende zee van diverse kleuren.

Omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen, met het strand op maar 8 kilometer afstand en in de nabijheid van grote steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem is bloemendorp Lisse een mooie uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Het hele jaar door kun je in de streek rondom bloemendorp Lisse genieten van het polderlandschap, de plassen, de bossen en prachtige duinen aan de kust en de gezellige dorpen!

Fietsverhuur Keukenhof 

De Keukenhof is jaarlijks één van de hoogtepunten in Nederland. Over de hele wereld reist men af om de tulpen in bloei te zien. Een prachtig gezicht! Gelukkig voor u dichtbij in de buurt dus een must-see om dit te bekijken!

Wat velen niet weten is dat de Bollenstreek een prachtig gebied is met leuke dorpjes (zoals Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, Noordwijk, Sassenheim) en prachtige bloemenvelden die gerund worden door typische Nederlandse boerderijen. Ook voor Nederlanders en Belgen is dit een uniek gezicht!  Daarom raden wij aan om uw bezoek aan het Keukenhof te combineren met een unieke fietstocht in de Bollenstreek. U krijgt een routekaart van de fietsverhuurder die u de meest prachtige route laat zien in de streek. Een geweldig dagje uit in de Bollenstreek!

Inbegrepen:

  • Fiets voor de gehele dag
  • Routekaart om de streek door te fietsen in het Nederlands
  • Optioneel ticket voor de Keukenhof (met korting)