Kleurrijk genieten te voet, per fiets en per auto!

De Bollenstreek staat bekend als één van de kleurrijkste streken ter wereld.

Tussen en achter de brede zandruggen en uitgestrekte duinen, wisselen stroken groene weilanden en de bollenvelden elkaar af. De kleurrijke lente- en zomerseizoenen worden ingeluid met de bloei van krokussen eind maart. De prachtige kleuren van verschillende soorten narcissen, hyacinten en tulpen zetten daarna snel door, terwijl in de nazomer gladiolen, dahlia’s, anjers en asters zorgen voor een tweede schitterende zee van diverse kleuren.

Omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen, met het strand op maar 8 kilometer afstand en in de nabijheid van grote steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem is bloemendorp Lisse een mooie uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Het hele jaar door kun je in de streek rondom bloemendorp Lisse genieten van het polderlandschap, de plassen, de bossen en prachtige duinen aan de kust en de gezellige dorpen!

Flower Tour rondom Keukenhof

Met deze unieke fietsroute van ongeveer 15 kilometer (1 uur fietsen) leer je van alles over de rijke historie van deze wereldberoemde streek. Door middel van een handige audiotour die te beluisteren is via je eigen smartphone (iPhone, Android of Windows Phone).

Ook krijg je bij inlevering van de voucher een mooi Flower Tour souvenir boekje met daarin de 14 locaties. De route is goed te fietsen voor jong en oud en je komt lang een zeer afwisselend landschap met landgoederen, bossen, bloemenvelden, kastelen en kerken.  De fietsroute is te starten vanaf verschillende locaties langs de route. Uiteraard kan je de route starten bij bloemenpark Keukenhof. Ook kan je een fiets huren bij Keukenhof.   

Bestel hieronder de Flower Tour en/of fietshuur bij Keukenhof!