B&B De Hoffstal

Op loopafstand van het gezellige centrum van Sassenheim met het mooie Park Rusthoff ligt in een rustige laan B&B De Hoffstal. Dichtbij De Keukenhof, duinen, strand en de Kagerplassen. Vanaf station Sassenheim zijn steden zoals Leiden, Den Haag en Amsterdam snel bereikbaar.

De Kamers
B&B De Hoffstal is een recent verbouwde voormalige paardenstal uit 1928 en beschikt over 2 splinternieuwe luxe kamers met eigen badkamer, entresol met kingsize bed, gratis WiFi en airconditioning, flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, waterkoker en koelkast.

Het Ontbijt
Het ontbijt wordt in de algemene ruimte voor u klaargezet in een gezellige mand die boven op de koelkast staat die tijdens uw verblijf ook tot uw beschikking staat. In uw eigen kamer geniet u van het ontbijt en bij mooi weer kan dat zelfs op het terras voor uw kamer.

Sassenheim ligt super centraal!
Vanaf de A44 is B&B De Hoffstal met de auto zeer snel te bereiken. De B&B beschikt over eigen, gratis parkeerplekken. Vanuit de B&B kunt u mooie tochten fietsen richting De Keukenhof Lisse, langs de gezellige bollendorpen, naar het strand of rondom de Kagerplassen. ’s Avonds wandelt u richting het gezellige horecaplein van Sassenheim met leuke restaurants en terrasjes.