B&B De Oude Pastorie

B&B De Oude Pastorie is gevestigd in één van de bekendste monumentale panden van Lisse en dateert uit 1876. B&B De Oude Pastorie is gelegen in het centrum van Lisse aan het plein ‘Het Vierkant’. Hier vindt u verschillende winkels, uitgaansgelegenheden, museum De Zwarte Tulp, VVV en wandel- en fietsroutes. Keukenhof is binnen 15 minuten loopafstand te bereiken.

Vroeger was De Oude Pastorie eigendom van de kerk en werd bewoond door de dominee en zijn gezin. Na 1952 behoorde De Oude Pastorie niet meer tot de kerk, maar de aanduiding is gebleven. Daarna was er een tandartspraktijk gevestigd en later een antiekwinkel. De Oude Pastorie is daarmee altijd een plek geweest waar gasten werden ontvangen. Wij zetten deze traditie graag voort.

De Oude Pastorie telt 3 individuele kamers die zich onderscheiden in de stijlen Industrieel, romantisch antiek en Riviera Maison. Alle kamers zijn voorzien van Pullman matrassen en custom gemaakte boxspring bedden, Fair of ECO badproducten, een bad of grote inloopregendouche met toilet, Dolce Gusto koffiemachine, SMART TVs en nog veel meer comfortabele faciliteiten om de gasten het unieke verblijf te bieden dat zij verdienen.