Bloemenmozaïekwedstrijd Lisse

De mozaïekwedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement waar enthousiaste teams met veel plezier aan deelnemen.

Door heel Lisse staan verschillende mozaïeken. Dit zijn schilderijen gemaakt met hyacintennagels geprikt met spelden op tempex. Op elke vierkante meter gaan wel 10.000 bloemetjes. Zowel jong als oud maken de mozaïeken. Het zijn echte kunststukken. De mozaïeken staan in de tuinen van de makers en zijn voor iedereen te bewonderen. Met een deelnemerslijst en plattegrond kunt je je eigen route bepalen en op de fiets of met de auto langs alle mozaïeken rijden.

De plattegrond met de deelnemers is verkrijgbaar vanaf vrijdag voorafgaande aan het evenement.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 20 april 2019 10:00
Zondag 21 april 2019 10:00
Maandag 22 april 2019 10:00

* De mozaïeken zijn te bewonderen tot uiterlijk 23 april. Door de weersomstandigheden kan de kwaliteit van de mozaïek achteruit gaan.

Heereweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 BG, Lisse