Brasserie De Buren

Welkom bij de Buren! We zijn verdeeld in twee ondernemingen, maar werken met één keuken: Brasserie de Buren en Eetwinkel de Buren. Bij ons proef je de gezelligheid, of dat nu bij ons aan tafel is of bij jou binnen; het Buren gevoel willen we met iedereen delen. Waar we met onze brasserie een plekje aanbieden waar je in goed gezelschap rustig bijkomt in een vertrouwde en ongedwongen omgeving, willen we met onze Eetwinkel dat gevoel bij je thuisbezorgen en een plek aanbieden voor degene die voor een snelle hap komen. We koken met verse producten en dat zie je bij ons terug. We proberen zo nu e

Voor degene die nog niet bekend is met de Buren mag weten dat de Carpaccio onze ul-tie-me topper is. De vertrouwde pesto/truffelmayonaise carpaccio zul je uiteraard tegenkomen met daarbij carpaccio-varianten die we het hele jaar blijven afwisselen. Zo hebben we de low en High Carb carpaccio’s, Vegan carpaccio’s, seizoensgebonden carpaccio’s of carpaccio’s die je niet snel tegenkomt, zoals de Gin en Tonic carpaccio of de Avocado carpaccio. Een carpaccio voor ieder wat wils, het hele jaar door! Waar we bij Brasserie de Buren deze carpaccio aan tafel serveren, kun je bij Eetwinkel de Buren carpaccio’s thuis laten bezorgen of bij ons nuttige door middel van onze Carpacciobar.

Op onze website kun je doorklikken naar Restaurant de Buren of Eetwinkel de Buren. Wil je komen aanschuiven in onze brasserie? Neem een kijkje in onze menukaart, ons maandmenu of onze specialiteiten. Liever het Buren gevoel thuis laten bezorgen? Bekijk het assortiment van de Eetwinkel en plaats je bestelling online, telefonisch of kom het gezellig bij ons ophalen. En weet je al precies wat je wilt? Je kunt heel gemakkelijk op de ‘online bestellen’ of ‘reserveren’ knop drukken onderaan deze pagina.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 17:00
Dinsdag 17:00
Woensdag 17:00
Donderdag 17:00
Vrijdag 17:00
Zaterdag 17:00