Kasteel Keukenhof

Terwijl de Bloemententoonstelling van de Keukenhoftuin "slechts" 9 weken per jaar geopend is, zijn de poorten van Kasteel Keukenhof gedurende het hele jaar geopend om bezoekers kennis te laten maken met cultuur en geschiedenis.

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof. In het kasteel en het omliggende landgoed zijn wisselde kunstexposities te bezichtigen. Een historische omgeving, bruisend van leven. 

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Buitenplaats
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Voorzieningen gehandicapten
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht

* Openingstijden: Kasteelpark met tuinen Maandag t/m zondag 08.30 - 17.00 uur (winter) Maandag t/m zondag 08.30 – 19.30 uur (zomer) Kantoor Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Buiten deze tijden en in de avonduren op afspraak. Rondleidingen Ontdek met een gids de geheimen van het kasteel! De rondleidingen worden gegeven op woensdag en zondag om 13.30 uur. U kunt de rondleiding van tevoren reserveren via info@kasteelkeukenhof.nl of 0252-750 690, waarna u een bevestiging ontvangt. Voor aanvang van de rondleiding kunt u zich melden bij de Hofboerderij waar de gids u al opwacht. Extra rondleidingen voor groepen Rondleidingen voor groepen zijn mogelijk op aanvraag via info@kasteelkeukenhof.nl. Per rondleiding kunnen maximaal 15 personen deelnemen. De rondleidingen kunnen gegeven worden in het Engels, Frans of Duits.