Chocolaterie Pierre

Chocolaterie Pierre ( vestigingen Hillegom en Haarlem ) is een moderne chocolaterie met open atelier, waarin de smaakbeleving centraal staat. Alle producten worden op ambachtelijke wijze en met de grootste zorg bereid. Eerlijke en herkenbare smaken gemaakt van verse en pure ingrediƫnten om zo tot een mooie smaakbeleving te komen.

Chocolaterie Pierre ( vestigingen Hillegom en Haarlem ) is een moderne chocolaterie met open atelier, waarin de smaakbeleving centraal staat. Alle producten worden op ambachtelijke wijze en met de grootste zorg bereid. Eerlijke en herkenbare smaken gemaakt van verse en pure ingrediënten om zo tot een mooie smaakbeleving te komen.

Bij Pierre gaat het naast de smaakbeleving om proeven en een goede voorlichting van chocolade. Er wordt gewerkt met de beste chocolade. Uniek is de Pierre Noir, een exclusieve pure chocolade met een cacaogehalte van 70%. Speciaal voor en door Pierre samengesteld in Parijs, met een uitgebalanceerde melange van diverse cacaobonen.

Naast een grote sortering bonbons, truffels en chocoladerepen, vindt u bij Chocolaterie Pierre leuke chocolade cadeaus met of zonder een persoonlijke boodschap erop.
 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 13:00 21:30
Dinsdag 09:00 21:30
Woensdag 09:00 21:30
Donderdag 09:00 21:30
Vrijdag 09:00 21:30
Zaterdag 09:00 21:30