Dag van het Kasteel - 't Huys Dever

Tweede pinksterdag is het traditiegetrouw Dag van het Kasteel, zo ook bij 't Huys Dever!

't Huys Dever zal haar deuren openen en net als voorgaande jaren zal de vereniging Die Landen van Herwaerts Over het kasteel en haar terrein tot leven wekken. U zult de middeleeuwse vrouwen kunnen zien handwerken, de bakkers brood zien bakken in de originele muuroven, op de vuren zullen historische gerechten bereid worden en wapens zullen weer opgepakt worden voor een onvergetelijk schouwspel.

Buiten op het terrein zullen een aantal kramen te vinden zijn waar u heerlijke producten kunt kopen. U kunt een kopje thee op het terras drinken en wellicht een middeleeuws hapje proeven.

Verder zullen een aantal ambachten buiten getoond worden. Voor de kinderen onder u zal een boogschietbaan opgezet worden waar geprobeerd kan worden het wild te schieten.

Praktische informatie

Maandag 10 juni 2019 Vanaf 10:00 tot en met 16:00

* Bijzonderheden: Het beste is om ’t Huys Dever tijdens deze dag lopend, met openbaar vervoer of met de fiets te bereiken. In de nabije omgeving van de locatie zijn de parkeermogelijkheden voor auto’s zeer beperkt. Openbaar vervoer: • Bus 50, halte buurtschap De Engel (10 min. lopen) • Station Sassenheim

Heereweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 CA, Lisse