Dahlia bloemenvelden GPS audiotour met de 100% elektrische Renault Twizy!

Beleef de betoverende Dahlia bloemenvelden op z'n puurst! Cruise ontspannen door de beroemde Bollenstreek met de Dahlia bloemenvelden Tour van Renzy.nl. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audiogids, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland. Geniet van de kleuren, de geuren en parkeer de Twizy op de aangegeven stops om deze prachtige zomerbloemen van dichtbij te bewonderen.

Je rijdt in de stoere en open Twizy gedurende 3 uur een route van zo'n dertig kilometer door de beroemde Bollenstreek met stops bij één van de grootste Dahlia bloemenvelden van Europa, een authentieke Dahlia bloemenkwekerij en de Dahlia showtuin van Kasteel Keukenhof. De audiotour vertelt je alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke Dahlia weetjes. Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.
De Dahlia Bloemenvelden Tour inclusief GPS navigatie en audiogids is te boeken van 1 augustus tot en met 12 oktober. Ontdek de Bollenstreek en de Dahlia zomerbloemen op een onvergetelijke manier. Boek vandaag nog jouw tour bij Renzy.nl!

Wat zit er in de Dahlia bloemenvelden Tour
• Een elektrische Renault Twizy, geschikt voor 2 personen
• GPS navigatie met een vaste route van 30km door de Bollenstreek
• Een vaste route langs één van de grootste Dahlia showtuinen van Europa, een authentieke Dahlia bloemenkwekerij en de Dahlia showtuin van Kasteel Keukenhof.
• Audiogids beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits met alle ins en outs over de omgeving en leuke Dahlia weetjes
• De duur van de Dahlia bloemenvelden tour is 3 uur met onderweg vaste stops en voldoende tijd om de zomerbloemen van dichtbij te bewonderen en te fotograferen