‘De Laatste Dinsdag’ met films Oud Lisse in Floralis

De vaste gebruikers van Floralis organiseren op elke laatste dinsdagmiddag van de maand een cultureel middagprogramma. Deze maand op 26 maart nostalgische films.

Dit programma wordt wisselend ingevuld met bijvoorbeeld muziek, film en dans. De invulling wordt gezamenlijk bepaald door de vaste culturele gebruikers van Floralis, te weten beheerder Bescal, Stichting Theater Floralis, Filmhuis Lisse, MLX Musical&Dance, Jeugdtheaterschool Flores en Symfonieorkest Bloembollenstreek. Ook wordt samenwerking gezocht met andere stichtingen en verenigingen in Lisse.

Op dinsdagmiddag 26 maart kunt u genieten van nostalgische films die zijn samengesteld door Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse. Het betreft o.a. bloemencorso in de jaren 50, draverijen in de jaren 40 en een ode aan Lisse. Een feest der herkenning. In totaal een uur en een kwartier, zonder pauze.

De toegangsprijzen worden zo laag mogelijk gehouden en bezoekers worden ontvangen met een gratis kopje koffie of thee vanaf 14:30 uur. De aanvangstijd van de voorstelling is standaard om 15:00 uur. Achteraf kunnen bezoekers naar wens gezellig napraten in de foyer.

Tickets zijn vooraf te koop via www.FloralisLisse.nl en aan de kassa van Floralis – Floralisplein 69 in Lisse - voor slechts 5 euro per stuk. Voor meer informatie of een samenwerking kunt u contact opnemen met Bescal via 0252-865091 of info@bescal.nl.

Van Tot Toelichting
€ 5.00

Tickets zijn vooraf te koop via www.FloralisLisse.nl en aan de kassa van Floralis – Floralisplein 69 in Lisse - voor slechts 5 euro per stuk. Inclusief koffie/thee voor aanvang

Dinsdag 26 maart 2019 vanaf 15:00