De Oude Pastorie

De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar u samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Het pand kenmerkt zich door de monumentale uitstraling en authentieke details zoals hoge raampartijen, glas in lood, hoge plafonds, royale ruimtes en het prachtige terras in de tuin. Met name de zeer centrale ligging midden in de veelzijdige Duin- en Bollenstreek, de diverse gebruiksmogelijkheden en de karakteristieke uitstraling, maken De Oude Pastorie uniek in de regio.

Vroeger was De Oude Pastorie eigendom van de kerk en werd bewoond door de dominee en zijn gezin. Na 1952 behoorde De Oude Pastorie niet meer tot de kerk, maar de aanduiding is gebleven. Daarna was er een tandartspraktijk gevestigd en later een antiekwinkel. De Oude Pastorie is daarmee altijd een plek geweest waar gasten werden ontvangen. Wij zetten deze traditie graag voort.

Bij De Oude Pastorie delen wij daarom graag met u onze passie voor smakelijke biologische gerechten met een twist van de Oudhollandse keuken. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Zelfs de kinderen kunnen de hele dag mee eten met een baby- en kinderkaart. Krijgt u geen genoeg van onze gastvrijheid? Blijf dan gerust bij ons overnachten, u bent van harte welkom bij De Oude Pastorie.