Golfbaan Ter Specke

Golfbaan Ter Specke is een golfbaan met negen holes, variërend van 80 tot 160 meter. Naast de holes beschikt de golfbaan ook over een grote driving-range, een oefengreen met bunker en chippingplaats. Elke week wordt er op dinsdagochtend een inlooptournooi gehouden. Daarnaast wordt eens in de maand een golftournooi georganiseerd op vrijdag middag, waaraan zowel leden als niet-leden met of zonder GVB deel kunnen nemen. Daarnaast is het mogelijk om les te nemen en een Golfvaardigheidsbewijs te halen.

Prijs
toelichting prijs Men kan als lid onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de golfbaan. Passanten (niet-leden) betalen € 10,- voor een dagkaart en kunnen onbeperkt spelen en gebruik maken van de oefenfaciliteiten.

Spekkelaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 GH, Lisse