Grimbergen Boeken: Boekenweek - Merlijn Kerkhof op bezoek

Merlijn Kerhof brengt een muzikaal bezoek. Hij bracht al eerder een bezoek aan de winkel, u kunt rekenen op een geweldige avond met muziekfragmenten en mooie verhalen.

Nu komt Merlijn opnieuw en neemt zijn vader mee, de frontman van The Amazing Stroopwafels. Zijn nieuwe boek Oude Maasweg kwart voor drie is de biografie over deze band, maar vooral een vader-zoonboek.

Volgens Merlijn:
Het is muziek met lezing, of lezing met muziek, want mijn vader komt zelf ook mee met zijn elektrische piano. En ik sta hem dan hier en daar vocaal en gitaristisch bij, want Oude Maasweg is nu eenmaal tweestemmig en kan niet zonder gitaarsolo.

Over Merlijn:
Merlijn Kerkhof (1986) is schrijver, journalist en muziekcriticus voor de Volkskrant. Eerder was hij redacteur en columnist van nrc.next. Hij studeerde muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht en voltooide een master journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. In 2016 verscheen zijn eerste boek: Alles begint bij Bach. Wat je moet weten over klassieke muziek (uitgeverij Thomas Rap). In maart 2019 komt Oude Maasweg kwart voor drie uit: een roadtrip door de Nederpopgeschiedenis, een vader-zoonboek.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 5.00 incl. koffie en drankje na afloop

Aanmelden: via de website of in de winkel.

Donderdag 28 maart 2019 vanaf 20:00

* Inloop: vanaf 19.30 uur.

Heereweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 BG, Lisse