Grimbergen Boeken; muzikale lezing door Peter Voskuil

Bij Grimbergen Boeken vindt de langverwachte muzikale bijeenkomst plaats met Peter Voskuil, auteur van het boek Dutch Mountains.

Terwijl buiten de schemering invalt, brengen wij u een muzikale middag vol met muziekweetjes, muziekfragmenten en een quiz! Peter Voskuil zal worden geinterviewd door Marca Bultink en zij nemen u mee in de wereld van de Nederlandse populaire muziek. U kunt genieten van al dit moois onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie aanloop naar de kerstdagen.


Over het boek
Als product van ruim vijf jaar diepgravende research, is Dutch Mountains het meest complete boek over de Nederlandse populaire muziek. Een unieke blik-van-binnenuit aan de hand van bijna 250 interviews met sleutelfiguren. Directeuren, managers, producers, technici, pluggers, dj’s, muziekuitgevers, sessiemuzikanten en artiesten vertellen openhartig over het platenvak.

· Voorafgegaan door een exclusief interview met dj, platenbaas, uitgever en radiopionier Willem van Kooten.

· Met honderden zeldzame foto’s en reproducties van originele sheets en memo’s uit niet eerder ontsloten (privé)archieven.

· Inclusief eregalerij der Nederpop: herbeleef baanbrekende studio-opnamen met de hoofdpersonen van toen alsof je er zelf bij bent.

Het boek kost € 89,95. Er is ook een Limited Edition leverbaar voor € 195.00.Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 5.00 incl. hapjes en drankjes

Graag aanmelden via info@grimbergenboeken.nl

Zondag 16 december 2018 Vanaf 15:00 tot en met 17:00

Heereweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 BG, Lisse