Grote Kringloopmarkt in de Onderwater hallen

De Samenwerkingsgemeente Lisse organiseert weer hun jaarlijkse "Kringloopmarkt".

Het aanbod is ook dit jaar weer zeer divers en kunt u terecht voor een keur aan artikelen op de kringloopmarkt.

Zo is er een compleet meubelplein, de befaamde boekenverzameling is aanwezig maar ook een ruim aanbod van oude vinylplaten, dvd's en cd's en niet te vergeten curiosa en antiek.

Verder zijn er hobby-artikelen, lampen, serviezen en andere huishoudelijke artikelen en een keur aan elektronica. Speelgoed, puzzels en een enorme hoeveelheid goede, gesorteerde 2e hands kleding waar u vast kunt slagen. Maar ook de gereedschappen en een grote uitgebreide stand met bloemen en planten vlakbij de in-en uitgang.

Ook op het gebied van eten en drinken komt u ruimschoots aan u trekken. Zo kunt u terecht voor een kop heerlijke koffie met een verscheidenheid aan lekkernijen en zijn er lunchmogelijkheden met belegde broodjes, denk aan diverse vleeswaren, kroketten en haring! 

Van 10.00 tot 14.00 draait het Rad van Avontuur waar een aantal prachtige prijzen te winnen zijn en er zal een stand zijn waar u potjes jam kan kopen van de "Vissers Schookinderen". 

De opbrengst is voor onderhoud gebouwen, verder wordt de MAF (zendingsvliegers), het medische werk door Mercy Ships, maar ook stichting Oekroe en het Uganda project van de PKN jongeren Lisse gesteund.

Praktische informatie

Zaterdag 23 maart 2019 Vanaf 09:00 tot en met 15:00

Achterweg-Zuid Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 DX, Lisse