Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Keukenhof wordt in de maand december sfeervol gehuld in kerstsfeer! Wandel over het landgoed tussen kerstbomen, planten en bloemarrangementen, lichtjes en ervaar de winterse knusheid en feestelijkheid waar jong en oud gelukkig van wordt.

Op landgoed staat de maand december in het teken van kerst en zijn er een groot aantal activiteiten op de agenda voor jong en oud.

Woensdag 12 december
De kinderen kunnen kerststukjes komen maken tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl. Aansluitend wordt vanaf 16.00 uur de kerstboom ontstoken. Kinderen zijn van harte welkom om bij zonsondergang de kerstlichtjes te ontsteken. 

Zaterdag 15 december
Het kasteel is deze dag vrij toegankelijk voor publiek en kun je de versierde begane grond van Kasteel Keukenhof bezichtigen. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen gidsen worden aangesproken.

Op het landgoed zijn die dag zangoptredens van koren en gezelschappen. Er kunnen huifkartochten gereden worden op het landgoed. Kinderen mogen een kerstbal maken bij De Groene Bol, het milieueducatiecentrum op Landgoed Keukenhof.

Aan de vooravond van kerst wordt door de Raad van Kerken in Lisse op het landgoed van Kasteel Keukenhof de traditionele Herdertjestocht georganiseerd. Samen met je familie, buren en kennissen kun je op zaterdag 15 december tussen 17:30 - 20:00 uur mee op deze laagdrempelige, leerzame, levendige en spannende reis van Nazareth naar Bethlehem!

Woensdag 19 december
De Kerstman komt langs bij Kasteel Keukenhof. Vanaf zijn grote stoel in de Blauwe Kamer vertelt hij de kinderen het kerstverhaal. Kinderen zijn welkom, aanmelden via www.kasteelkeukenhof.nl

Keukenhof Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 AN, Lisse