Keukenhof concert

Beleef het unieke en onvergetelijke Keukenhof concert dat ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Bloemententoonstelling Keukenhof wordt georganiseerd.

Dit voorjaarsconcert is een ongeëvenaard evenement met een veelzijdig programma van pop en klassieke muziek. Het decor is het sfeervolle Landgoed Keukenhof midden in de bloeiende bollenstreek.

Klassieke muziek met Landgoed Keukenhof als spectaculair decor. Trakteer jezelf op een mix van klassiek en pop, vertolkt door de grote muzikale talenten van Nederland. De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van poporkest Guido's Orchestra, een internationale sensatie van Nederlandse bodem die op het podium stond met Lionel Richie en Diana Ross. Het orkest werd terecht uitgeroepen tot The World's No. 1 Poporchestra. Er zullen optredens zijn van Karin Bloemen, Carel Kraaijenhof, Tania Kross, Alain Clark, Elske Dewall en Hans van Heiningen.

Woensdag 24 april 2019 vanaf 18:00

* Vanaf 17.00 uur is het landgoed open. Vergeet niet ook uw entreeticket te kopen voor de bloemententoonstelling. Het concert duurt twee uur.

Keukenhof Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 AN, Lisse