Kunstweek Lisse: Lisette Eisenga Workshop abstract schilderen

Tijdens de kunstweek Lisse geeft kunstenares Lisette Eisenga op dinsdag 12 november van 19.30-22.00 uur een workshop abstract schilderen in het atelier van Anita van Diemen aan de Heereweg 61 in Lisse.

Abstract schilderen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met de aanpak van Lisette maak je op een leuke en eenvoudige manier in 2 uur een prachtig abstract kunstwerk. Eerst maken we op doek een ondergrond in felle kleuren. Daarna gaan we hier een abstracte voorstelling op schilderen die we uitwerken in zachte kleuren, de kenmerkende stijl van Lisette. Natuurlijk ben je helemaal vrij om hier je eigen draai aan te geven. Op www.lisetteeisenga.nl vind je meer informatie.

Datum en tijd: dinsdag 12 november, 19.30-22.00 uur
Kosten: 10,00 p.p. incl. schildersdoek en benodigde materialen
Zelf meenemen: (verf)schortje
Locatie: Atelier Anita van Diemen, Heereweg 61