Modelspoorbeurs Lisse

Liefhebbers van modelspoortreinen, eigenaren van een modelbaan en hobbyisten die diorama’s bouwen, kunnen op de modelspoorbeurs hun hart ophalen. Kom op uw gemak kijken, kopen en mogelijk ook ruilen. Het is een beurs voor en door hobbyisten.

Ook kunt u uw trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje laten nakijken of repareren. Een brede diversiteit aan standhouders en merken maakt dat u voldoende informatie kunt verzamelen over uw eigen modelbaan of treinen.

Er is tevens de mogelijkheid te informeren naar de waarde van treinspullen die bij u wellicht nog op zolder staan. Met deze kennis kunt u een betere afweging maken van wat u ermee wilt gaan doen, verkopen of houden.

Door de kleinschaligheid en het regionale karakter van de beurs is het niet alleen een interessante, maar bovenal een gezellige beurs. Veel mensenkennen elkaar en de pas aangeschafte spullen worden onder het genot van
een kopje koffie, al dan niet met wat lekkers erbij, onderling besproken.

Tip: neem foto’s van uw eigen modelbaan en treinen mee, altijd leuk om te laten zien, maar vooral handig wanneer u vragen heeft!

Praktische informatie

Automobilisten kunnen bij het restaurant en op het bedrijventerrein “Meer en Duin” ertegenover gratis parkeren. Aan te raden is te komen met het openbaar vervoer. Bus 50 (Leiden - Haarlem), bus 361 (station Sassenheim - Schiphol Plaza) en bus 90 (Lisse - Den Haag) begint en eindigt bij halte “de Nachtegaal”. De bushaltes van Arriva zijn voor de deur.

Zaterdag 14 november 2020 Vanaf 10:00 tot en met 15:00