Natuur Milieu en Educatiecentrum “De Groene Bol”

Het Natuur Milieu en Educatiecentrum is tot stand gekomen in een samenwerkingsverband van de gemeente Lisse, Stichting Kasteel Keukenhof en Stichting Duurzaam Landgoed Keukenhof. Stichting Duurzaam Landgoed Keukenhof (SDLK) zal zich gaan richten op het ontwikkelen en aanbieden van programma’s om jong en oud kennis te laten maken met de waardevolle natuur en cultuur van Lisse. Ook het thema Duurzaamheid zal duidelijk onder de aandacht gebracht worden, zowel intern als extern en samen met andere partijen op NME gebied.

Het Natuur Milieu en Educatiecentrum is tot stand gekomen in een samenwerkingsverband van de gemeente Lisse, Stichting Kasteel Keukenhof  en Stichting Duurzaam Landgoed Keukenhof.

Stichting Duurzaam Landgoed Keukenhof (SDLK) zal zich gaan richten op het ontwikkelen en aanbieden van programma’s om jong en oud kennis te laten maken met de waardevolle natuur en cultuur van Lisse. Ook het thema Duurzaamheid zal duidelijk onder de aandacht gebracht worden, zowel intern als extern en samen met andere partijen op NME gebied. Locaties waar activiteiten zullen plaats vinden, kunnen op plekken in zowel Lisse als de regio zijn, echter “het centrum” zal gevestigd zijn in de voormalige en verbouwde Jongveestal op het landgoed.

Opzetten en vormgeven van “De Groene Bol” is een groeiproces, waarin gaandeweg een verbreding van het programma naar de verschillende doelgroepen gaat ontstaan. De doelgroep waar de Stichting zich als eerste vooral op gaat richten is het basisonderwijs.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 12:00 16:00
Woensdag 13:30 16:00

Keukenhof Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 AN, Lisse