Presentatie door Paul van Vliet

Paul van Vliet komt op dinsdag 29 januari om 15.00 uur naar Theater Floralis in Lisse om zijn nieuwe boek 'Brieven aan God en anderen mensen' te presenteren.

Deze laatste dinsdag van de maand komt Paul van Vliet zijn nieuwe boek 'Brieven aan God en andere mensen' presenteren. Een unieke belevenis om Paul van Vliet in een kleine setting te ontmoeten.

Over het boek
In zijn ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’ ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.

Maar hij is terug als schrijver. Met Brieven aan God en andere mensen verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier. Van Vliet schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend.

Dit is een samenwerking tussen Floralis en Grimbergen Boeken.
Het boek is deze middag ook te koop voor € 19,99.

Datum: dinsdagmiddag 29 januari 2019
Aanvang: 15.00 uur (theater Floralis in Lisse)
Entree: € 10,00 (inclusief koffie en thee)
Kaarten verkrijgbaar bij Grimbergen Boeken (uitsluitend à contant) en bij theater Floralis.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 10.00 incl. koffie/thee

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Grimbergen Boeken (uitsluitend à contant) en bij theater Floralis.

Dinsdag 29 januari 2019 vanaf 15:00

Floralisplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 HX, Lisse