Zwembad De Vosse

Zwembad De Vosse in Hillegom is een unieke locatie gelegen in het hart van de Bollenstreek. Het buitenbad is onderdeel van Sportcentrum De Vosse. Het bestaat uit een verwarmd wedstrijdbad, recreatiebad (30x40m), glijbaan en waterspeeltuin en behoort tot de mooiste buitenzwembaden van Nederland.

Er is veel groen en een mooie ligweide waar u heerlijk kunt zonnen of een partijtje volleybal of badminton kunt spelen. Het wedstrijdbad is 50 meter en voorzien van een grote en een kleine duikplank.

Voor de kinderen is er een speeleiland op de ligweide en de allerkleinsten kunt u veilig laten spelen in onze waterspeeltuin. De waterspeeltuin is volledig afgebakend door middel van een hek, zodat de kleintjes niet zomaar naar de diepere baden kunnen lopen.

Tevens is er voor het zwembad een groot gratis parkeerterrein.

Kortom, Zwembad De Vosse is een prima gelegenheid voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Vosselaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2181 CD, Hillegom