Dahliamozaïekwedstrijd: geannuleerd

De Dahliamozaïekwedstrijd 2020 gaat helaas niet door

Helaas is de hele wereld nog steeds in de greep van het coronavirus en dit treft onze samenleving hard, zowel op economisch als op sociaal gebied.

De organisatie van de Stichting Dahliamozaïeken Bollenstreek heeft op 15 juli jl. besloten om dit jaar geen dahliamozaïekwedstrijd te organiseren.  Op dit moment vinden zij het niet verantwoord om een evenement te organiseren waar ook grotere groepen deelnemers en vrijwilligers bij betrokken zijn. De gezondheid en welzijn van iedereen rondom de wedstrijd staat voorop. De maatregelen die het kabinet heeft genomen, de richtlijnen van het RIVM en  Veiligheidsregio Hollands Midden, zijn mede bepalend voor  deze beslissing.

De organisatie gaat er vanuit dat dit evenement in 2021 gewoon weer doorgang kan vinden.