Dahlia mozaïekwedstrijd van 22 t/m 25 augustus 2019

Werkzaamheden en bezichtiging
Het is de bedoeling om op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus de mozaïeken te gaan opsteken. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus zijn de mozaïeken op de onderstaande locaties te bewonderen.

Prijsuitreiking op ‘t Vierkant
Natuurlijk gaan we de mozaïeken ook beoordelen en wordt er gestreden om de bekers en de eer. Echter, we willen benadrukken dat meedoen, plezier beleven, en sociaal contact binnen onze streek hoog in het vaandel staan als doel van het bestuur. De prijsuitreiking staat gepland op zaterdagmiddag 24 augustus rond 15.00 uur op Horecaplein ‘t Vierkant ter hoogte van Heereweg 227. Hierbij zijn alle deelnemers natuurlijk van harte welkom.

Aanmelden
Vrijwilligers en stekers kunnen zich nog per mail aanmelden bij Dorien Wassenaar via: dahliamozaiek@outlook.com

Locaties dahliamozaïeken 2019

Download de flyer met alle locaties!

(Deze flyer zal vanaf vrijdag 23 augustus gratis verkrijgbaar zijn aan de balie van VVV-Lisse in Museum de Zwarte Tulp)

Voorhout
1. De Tulperij,  (tevens showtuin CNB), Oude Herenweg 16B,  Voorhout. Naam mozaïek: “Feest!

Lisse
2.   Ada de Graaf (woonhuis), Heereweg 379, Lisse (bij de rotonde 2e Poellaan). : Naam mozaïek: “Leeuw
3.
Angelique Waaijenberg (woonhuis),  Van Matenesselaan 5, Lisse. Naam mozaïek: “Nijntje”
4.   St. Agathakerk,  Heereweg 277, Lisse. Naam mozaïek: “Vredesduif”
5.   De Oude School,  Heereweg 253, Lisse. Naam mozaïek: “Shapes & Forms”
6.   Eetcafé Lef & Have Fun Events, Horecaplein ’t Vierkant, Heereweg, 234 Lisse. Naam mozaïek: “Onderweg naar Lef”
7.   t Vierkant Horeca, Horecaplein 't Vierkant, Heereweg, Lisse. Naam mozaïek: “Rembrandt”
8.   FamFlowerfarm, Horecaplein 't Vierkant, Heereweg, Lisse. Naam object: “Zomerse Picknick”
9.   Grachtweg (woonhuis), Grachtweg 9, Lisse. Naam mozaïek: “Fleurtje”
10. Museum de Zwarte Tulp, (achtertuin museum) Grachtweg 2A, Lisse. Naam mozaïek: “Zomerfeest”
11. Lemon Hill,  Heereweg 199, Lisse. Naam mozaïek: “Dame”
12. Hotel de Lis, Westerdreef 49, Lisse. Naam mozaïek: “De Lis”
13. Rabobank Lisse,  Kanaalstraat 62, Lisse. Naam mozaïek: “Rabobank”
14. Poppyflowers,  Blokhuis 2A, Lisse. Naam object: “de Bakfiets”
15. Specsavers, Blokhuis 33, Lisse. Naam mozaïek: “Wow!”
16. Speeltuin De Bijenkorf,  Emmastraat 49, Lisse. Naam mozaïek, "Bezig Bijtje"
17. Kasteel Keukenhof,  Keukenhof 1, Lisse. Naam mozaïek: “Kasteel”
18. Hotel-Restaurant de Nachtegaal,  Heereweg 10, Lisse. Naam mozaïek: “De Vrolijke Kok”,

Hillegom

19. Showtuin FBT Hillegom,  Veenenburgerlaan 73A Hillegom. Naam mozaïek: “Pink Panther"
20. FBT, Leidsestraat 170A, Hillegom. Naam mozaïek : “Lucky Luke”
21. De Groene Bollenschuur, Leidsestraat 152, Hillegom. Naam mozaïek: “Ontbijten in de Bloemenstreek”
22. Boerderijwinkel Elsbroekerwei,  Leidsestraat 189, Hillegom. Naam mozaïek: “Elsbroekerwei”
23. Hoftuin Hillegom,  Hoofdstraat 115, Hillegom. Naam mozaïek: “Beatles”
24. Boter Kaas en Olijven, Hoofdstraat 117, Hillegom. Naam mozaïek: “Beleef het bij BKO, Boter, Kaas en Olijven!”
25. Nissa Café, Hoofdstraat 134, Hillegom. Naam mozaïek: “Coffee Love”
26. Notariskantoor Hurtak & Roodhorst, Van den Endelaan 9, Hillegom. Naam mozaïek “Woef”,

Digitale locatiekaart dahliamozaïeken

Sponsors Dahlia Mozaïekwedstrijd 2019