De zomereditie van de Flower Tour brengt je langs het strand, de duinen, unieke bloemenkwekerijen en monumenten zoals de Kasteeltuinen van Keukenhof en ‘t Huys Dever. Je ontdekt tijdens de route de veelzijdigheid van de Bollenstreek en de schoonheid van zomerbloemen zoals de Dahlia en de Canna. Tijdens de route kom je langs schitterende locaties. Van natuurgebieden, monumenten tot prachtige zomerbloemen.

Enkele hoogtepunten van deze route zijn:

  • Bezoek een bloembollenkwekerij
  • Bewonder de kasteeltuinen van Keukenhof
  • Geniet van het mooie strand Rij door het mooie duingebied
  • Leer alles over dahlia’s en canna’s

De flyer van deze Flower Tour Zomereditie kunt u gratis afhalen aan de balie van VVV-Lisse. 

Klik hier om de Flower Tour te printen.

Flower Tour

Met de Flower Tour beleef je de Nederlandse bloemen op een originele manier, zowel in de lente als in de zomer. Je leert meer van de omgeving en je ontdekt de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Er zijn zowel in de lente als in de zomer leuke, kleurrijke Flower Tour arrangementen beschikbaar.

 

 

De Flower Tour via de app!

Van 1 augustus t/m 27 oktober 2019 staat de eerste Holland Audio Guide in het teken van de zomereditie van de Flower Tour. Met deze tour beleef je de iconen van de Bollenstreek in de zomer. Je komt langs het strand, het unieke duingebied en maakt kennis met de zomerbloemen zoals de Canna en de Dahlia uit de Bollenstreek. Om de Flower Tour Zomereditie optimaal te beleven koop je de tour via de app voor slechts € 4,49.  Klik hier voor meer informatie over de Flower Tour app!

Flower Tour met huurfiets

Bezoek je de Bollenstreek en heb je geen eigen fiets mee, dan kun je op veel locaties in de Bollenstreek een fiets huren. Klik hier voor meer informatie over de prijzen, de verhuurlocaties en voor online reserveringen!

Flower Tour met Renzy.nl

Met de GPS tours van Renzy beleef je de bloeiende bloemenvelden op best. Toer ontspannen door de beroemde Bollenstreek met deze handige GPS tour. Geniet van de lente en zomer kleuren, de geuren en stap onderweg zo vaak uit als je wilt voor een selfie tussen de fotogenieke bloemenvelden. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audioguide, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland. Klik hier om deze tour online te boeken.

Boek de Flower Tour met de Funscooter!

De nieuwe hit bij veel recreatieve locaties in Nederland is de elektrische FunScooter. Met deze stoere elektrische scooter ontdek je de regio op een unieke en duurzame manier. Het Flower Tour FunScooter arrangement duurt 3,5 uur en brengt je langs de Flower Tour Zomereditie. Je bezoekt het strand van Langevelderslag, het unieke duingebied en de vele locaties met zomerbloemen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om als extra een rondleiding te krijgen bij een tulpenbollen kwekerij en/of bij Museum De Zwarte Tulp en eventueel lunch of diner bij te boeken. Klik hier voor reserveringen en meer informatie.

Prive Tour met een TukTuk

Met deze geweldige TukTuk Tour krijg je een exclusieve privérondleiding langs de bloemenvelden in de Bollenstreek. Jouw lokale gids is ook gelijk je chauffeur en brengt jullie op de mooiste plekjes. Deze TukTuk Tour vertrekt elke dag op twee momenten.  Klik hier voor meer informatie over prijzen, tijden en reserveringen!

Solex Flower Toertocht

De Solex snorfiets staat voor nostalgie. Het populaire vervoermiddel van tientallen jaren geleden doet tegenwoordig dienst voor de leukste recreatieve toertochten. Met de maximale snelheid van 25 km per uur is de Solex ideaal om van zowel in het voorjaar als in de zomer te genieten van de Flower Tours en omdat de Solex een snorfiets is hoef je geen helm op. Klik hier voor online boekingen!