Fietshuur met Flower Tour (zonder gids)

 

Met deze unieke fietsroute van ongeveer 15 kilometer (1 uur fietsen) leer je van alles over de rijke historie van deze wereldberoemde streek. Door middel van een handige audiotour die te beluisteren is via je eigen smartphone (iPhone, Android of Windows Phone).

Ook krijg je bij inlevering van de voucher een mooi Flower Tour souvenir boekje met daarin de 14 locaties. De route is goed te fietsen voor jong en oud en je komt lang een zeer afwisselend landschap met landgoederen, bossen, bloemenvelden, kastelen en kerken.  De fietsroute is te starten vanaf verschillende locaties langs de route. Uiteraard kan je de route starten bij bloemenpark Keukenhof. Ook kan je een fiets huren bij Keukenhof.

Bestel hier uw huurfiets met de Flower Tour

 

Keukenhof Fietstour met gids (incl. fietshuur & tickets Keukenhof)

 

Ontdek de kleurrijke bloemenvelden rondom Keukenhof en maak je bezoek aan Keukenhof compleet. Vanaf het startpunt, onze locatie op het parkeerterrein van Keukenhof neemt één van onze ervaren gidsen je mee op een reis door de bloembollenstreek. Op deze reis fiets je door de mooiste velden met bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en laten wij jou de verborgen plekjes van deze streek zien. Waarbij wij alle ins en outs van het groeiproces van bloembollen met je delen en vertellen waarom de bloembollenstreek zo uniek is. 

Klik hier voor meer informatie