Waar: Noordwijk - via Lisse - Haarlem

Wanneer:  zaterdag 22 april

Het laatste weekend van het Bloemenfestival staat het wereldberoemde Bloemencorso Bollenstreek centraal. Geniet van de kleurrijke creaties die dit jaar in het teken staan van het Dutch Design. 

Op zaterdag 22 april vertrekt het Bloemencorso om 9.30 uur vanaf de Wilhelminaboulevard in Noordwijk naar Haarlem. Evenals vorig jaar zal het corso ook langs Keukenhof rijden. Het corso komt 's avonds rond 21.30 uur verlicht het centrum van Haarlem binnen. 

Beleef het corso in Lisse

In Lisse zijn er verschillende locaties waar u kunt genieten van dit kleurrijke spektakel. Hieronder een overzicht van de locaties, de parkeerlocaties en de tijd dat het corso verwacht wordt:

Hotel & Restaurant De Engel
Rotonde 2e Poellaan (de Engel) 14.45 uur

Dorpshart Lisse
Gemeentehuis 15.15 uur
Lisse Centrum (Dorpsplein ’t Vierkant) 15.20 uur

Keukenhof Promenade
Westelijke Randweg / Keukenhof 15.40 uur

Hotel & Restaurant De Nachtegaal
Rotonde / Restaurant De Nachtegaal 16.00 uur

—————————————————————————————————————————————————— 

Flower Parade

Location:  Noordwijk - via Lisse - Haarlem

Date:         Saturday April 22nd 

Lisse, the best place to admire the world-famous Flower Parade. Join the locals and other visitors in the village centre or watch the parade at Keukenhof Boulevard. More information in English

 ——————————————————————————————————————————————————

Tribune 

Corso bekijken vanaf de Tribune
Heereweg 345 in Lisse, doorkomsttijd rond 15.18 uur

Nieuw in 2017 is een tribune, die overdekt is en met diverse catering- en andere mogelijkheden, in Lisse. U krijgt in ieder geval een kopje koffie of thee aangeboden. Er zijn toiletvoorzieningen en er wordt door een ervaren speaker toelichting gegeven op de voorbijtrekkende stoet. Het is mogelijk om vlakbij te parkeren, zorg dan wel dat u op tijd aanwezig bent. Het Bloemencorso wordt om 15.15 uur op deze plek verwacht. 

Tickets voor een plek op deze tribune kosten 19,50 euro. Een parkeerkaart kan bijgekocht worden, voor 4,50 euro per auto. Wees voor het parkeren ruim op tijd, want Lisse is vanwege de drukte niet gemakkelijk te bereiken. U ontvangt tevoren een goede, alternatieve, routebeschrijving. Komt u met de fiets of lopend, dan is aanwezigheid om uiterlijk 14.30 uur gewenst. 

Klik hier om kaarten te bestellen voor de tribune in Lisse

Kijk voor meer informatie op de website van Bloemencorso Bollenstreek  
Foto's Bloemencorso Lisse 2016