Na het grote succes van vorige jaren zal Restaurant de Vier Seizoenen in Lisse ook dit jaar weer een Bloemenmenu serveren. Van donderdag 19 maart tot en met zondag 17 mei kunt u hier van genieten. De tulpenbolletjes zijn al in oktober 2019 in weckpotten verwerkt. De koks hebben weer een mooi menu bedacht met bloemen, tulpen en bloem gerelateerde ingrediënten.

Voor sommige mensen klinkt het wellicht nog wat vreemd maar eetbare bloemen zijn een echte aanrader; vraag het maar aan de vele gasten die u hierin voorgingen. Reserveren kan telefonisch via 0252-418023 of rechtstreeks via de website van Restaurant de Vier Seizoenen

 

BLOEMENMENU DE VIER SEIZOENEN
donderdag 19 maart t/m maandag 17 mei 2020


Salade met kimchi van tulpenbol│knapperige nori
mayonaise van gember en jasmijn│krokante gamba’s│

*  *  * 

Romige soep van bloemkool en saffraan│krab│
schuim van lavendel en nootmuskaat│tulpenblad

*  *  * 

Krokant gebakken│sous-vide gegaarde scharrelhoenfilet│
stamppotje van aardappel, zoetzure tulpenbol en rucola│tulpenblad│
in honing geroosterde bospeen│groene asperge│romige saus met tulpen Vodka

*  *  * 

Mousse van sinaasappel en mascarpone│bitterkoekjes│
crumble│sorbetijs│yoghurt│vlierbloesem



4-gangenMenu € 42,-
Wijnarrangement 4 glazen € 26,-

Surprise Menu│5 gangen € 48,-
Wijn arrangement│5 glazen € 32.50

│Bier arrangement│
4 glazen € 17,50│5 glazen € 22,-│6 glazen € 26,-

│Sharing dinner Menu│
meerdere gerechtjes om te delen│alleen per tafel
Vis, vlees en vegetarisch│4 gangen € 46,-

│Wijn arrangement bij sharing dinnerMenu│
elke gang 2 halve glazen wijn│4 gangen vanaf € 28,-