Na het grote succes van vorige jaren zal Restaurant de Vier Seizoenen in Lisse ook dit jaar weer een Bloemenmenu serveren. Van donderdag 21 maart tot en met zondag 19 mei kunt u hier van genieten. De tulpenbolletjes zijn al in oktober 2018 in weckpotten verwerkt. De koks hebben weer een mooi menu bedacht met bloemen, tulpen en bloem gerelateerde ingrediënten.

Voor sommige mensen klinkt het wellicht nog wat vreemd maar eetbare bloemen zijn een echte aanrader; vraag het maar aan de vele gasten die u hierin voorgingen. Reserveren kan telefonisch via 0252-418023 of rechtstreeks via de website van Restaurant de Vier Seizoenen

 

BLOEMENMENU DE VIER SEIZOENEN
donderdag 21 maart t/m maandag 15 april 2019


Carpaccio van kalfsvlees│mayonaise van kamille│

gedroogde olijf│zoet-zure tulpenbol│ijs van piccalilly

* * *

Geroosterde tonijn│”kimchi” van tulpenbol│

zoet zure rijst│olie van jasmijn

* * *

Gebakken Hollandse Gilde-hoenfilet│sous vide gegaard│tijm│tulpenblad│

in honing geroosterde bospeen│courgette bloem│saus van sinaasappelbloesem

* * *

Mousse van witte chocolade en tulpenbol wodka│ijs van hibiscus bloem│

meringue van viool│framboos│coulis van framboos│viool


Menuprijs
4-gangenmenu 43,-
Wijnarrangement 4 glazen 26,-