Flower Mosaic contest

Location:   Lisse

Dates: April 15, 16 and 17th

More than 50 teams will be competing for the most beautiful flower mosaic. Free route maps will be available from Saturday April 15ht at VVV Lisse / Museum De Zwarte Tulp (Heereweg 219)

——————————————————————————————————————————————————

Waar: Lisse

Wanneer: 15, 16 en 17 april

De Bloemenmozaïekwedstrijd is een traditie in Lisse. Het is een wedstrijd waarbij meer dan 50 fanatieke teams strijden om het mooiste bloemenmozaïek van dat jaar te maken. Vanaf zaterdag 15 april zijn de meer dan 50 schitterende bloemenkunstwerken middels een fiets- of wandelroute gratis te bewonderen. De fietsroute zal worden gekoppeld aan een kunstroute door Lisse.

Op 13 en 14 april kunt u door heel Lisse al de deelnemers zien die druk aan het steken zijn. Wilt u een keer meehelpen bij het maken van een mozaïek dan kan dat ook. Stuur een mailtje naar info@vvvlisse.nl voor meer informatie.

Een plattegrond waarop de route langs alle mozaïeken is aangegeven is vanaf zaterdag 15 april o.a. verkrijgbaar bij de VVV Lisse / Museum De Zwarte Tulp (Heereweg 219)
Download de route

Wilt u zich inschrijven als deelnemer aan de mozaïekwedstrijd, kijk dan op de website van Bloemenmozaiek Lisse.