Waar: Lisse

Wanneer:     20, 21 en 22 april 2019

De Bloemenmozaïekwedstrijd is een traditie in Lisse. Het is een wedstrijd waarbij meer dan 50 fanatieke teams strijden om het mooiste bloemenmozaïek van dat jaar te maken. Vanaf zaterdag 20 april zijn de meer dan 50 schitterende bloemenkunstwerken middels een fiets- of wandelroute gratis te bewonderen. De fietsroute zal worden gekoppeld aan een kunstroute door Lisse.

Op  18 en 19 april kunt u door heel Lisse al de deelnemers zien die druk aan het steken zijn. Wilt u een keer meehelpen bij het maken van een mozaïek dan kan dat ook. Stuur een mailtje naar info@vvvlisse.nl voor meer informatie.

Een plattegrond waarop de route langs alle mozaïeken is aangegeven, is vanaf vrijdag 19 april verkrijgbaar bij de VVV Lisse / Museum De Zwarte Tulp (Heereweg 219) .

Kijk voor meer informatie op de website van Bloemenmozaiek Lisse.