Waar: DeLeeuw Flowerbulbs aan de Rijksstraatweg 52 te 2171 AM Sassenheim (A44 afslag nr. 4)

Wanneer: 10 en 11 en 12 april 2019

Opbouwdagen 2019
Altijd al eens willen zien hoe een corsowagen wordt gemaakt? Kom dan kijken bij onze ‘opbouwdagen’. De wagens worden in grote hallen in drie dagen tijd door honderden vrijwilligers voorzien van geurende en kleurige voorjaarsbloemen zoals hyacinten, narcissen en tulpen en vele andere bolbloemen. De bloemen worden op een speciale manier vastgemaakt aan het ontwerp van de wagen; dat noemen wij ‘steken’. Als u geluk hebt, mag u het misschien zelf wel een keer proberen. Hoe leuk is het als u dan tijdens het corsoweekend ‘uw’ eigen werk voorbij ziet komen.

Openingstijden voor publiek
De opbouwdagen zijn in 2019 op woensdag 10, donderdag 11 of vrijdag 12 april 2019 bij DeLeeuw Flowerbulbs in Sassenheim. Dit bloembollenbedrijf is al jaren gastheer van de opbouwdagen. U kunt alleen niet zomaar binnenlopen. U kunt aan de kassa een toegangsbewijs kopen en als u allemaal leuke feiten wil leren, kunt u zelfs een rondleiding boeken.

Woensdag 10 april 2019 9.00 – 22.00 uur
Donderdag 11 april 2019 9.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12 april 2019 9.00 – 13.00 uur

De kassa is geopend tot een uur voor sluitingstijd.

Toegangsprijzen 2019
Volwassenen € 6,00
Groepen vanaf 20 personen € 5,00
Kinderen van 6 tot 12 jaar € 2,50
Kinderen tot 6 jaar Gratis
Schoolklassen basisschool en begeleiders Gratis

Reserveren
Omdat het natuurlijk draait om het versieren van de praalwagens moet er voldoende werkruimte beschikbaar zijn voor de vrijwilligers. Niet iedereen kan dus zomaar binnen lopen en ook kan niet iedereen tegelijk naar binnen. Als u met een groep komt of een rondleiding wilt, dan moet u dat vooraf aanmelden via: communicatie@bloemencorso.info.

Geef een voorkeurstijdstip door, de gewenste taal (NL, FR, ENG, DU) en uit hoeveel personen de groep bestaat en wij laten weten of dat past in de planning. Rondleidingen starten op het hele uur en starten bij een deelname van 20 personen.

Adres en bereikbaarheid
DeLeeuw Flowerbulbs
Rijksstraatweg 52
2171 AM Sassenheim (A44 afslag nr. 4).

In de directe omgeving van de Deleeuw Flowerbulbs zijn diverse parkeerplaatsen ingericht. Gebruik navigatie tot aan de locatie en volg vanaf daar de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
De locatie is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op www.9292.nl voor de actuele planning van het OV, haltes en looproutes.

Mindervaliden
Wie in bezit is van een gehandicaptenparkeerkaart kan, op vertoon, een speciale plaats toegewezen krijgen door de verkeersregelaars. Tot onze spijt zijn geen mindervalidetoiletten beschikbaar op de opbouwlocatie.

Koffiecounter

In de hal is een gezellig koffiecounter aanwezig. Hier kunt u een lekkere vers gezette kop koffie of thee bestellen, eventueel met een gevulde koek of heerlijk plakje cake. Ook zijn er frisdranken, soep, belegde broodjes, gebak en diverse maaltijden verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie over de opbouwdagen op de website van Bloemencorso Bollenstreek.