Flower Tour rondom Keukenhof

Met deze unieke fietsroute van ongeveer 15 kilometer (1 uur fietsen) leer je van alles over de rijke historie van deze wereldberoemde streek. Door middel van een handige audiotour die te beluisteren is via je eigen smartphone (iPhone, Android of Windows Phone).

Ook krijg je bij inlevering van de voucher een mooi Flower Tour souvenir boekje met daarin de 14 locaties. De route is goed te fietsen voor jong en oud en je komt lang een zeer afwisselend landschap met landgoederen, bossen, bloemenvelden, kastelen en kerken.  De fietsroute is te starten vanaf verschillende locaties langs de route. Uiteraard kan je de route starten bij bloemenpark Keukenhof. Ook kan je een fiets huren bij Keukenhof.

Bestel hier de Flower Tour

LisseCard inclusief Keukenhof

Om de bloemen van Nederland echt te ervaren is de populaire LisseCard verkrijgbaar. Lisse is een dorp net onder Amsterdam en bekend als het wereldwijze centrum van de bloembollenhandel. Het bloemenpark Keukenhof is ook in Lisse gevestigd.

Met de LisseCard combineer je de leukste activiteiten in de bloemenregio en krijg je gratis toegang tot Bloemenpark Keukenhof, het Museum De Zwarte Tulp (incl. Gratis audiotour), de unieke fietsroute Flower Tour (inclusief audiotour), gratis toegang bij het Landgoed van Kasteel Keukenhof, Kasteel Dever, Keukenhof bos, St. Agathakerk en Bloemenbollenkwekerij De Tulperij en interessante kortingen bij de vele restaurants en winkels in de bloemenregio.

Bestel hier de LisseCard