FunScooter rijden door de Bollenstreek

Geniet in het voorjaar van de kleuren en geuren van de hyacinten en de tulpen op de bollenvelden en het hele jaar door van een geruisloze rit in en om Lisse of langs de kust.  De FunScooter tour start bij evenementebureau "Have Fun Events" in Voorhout óf vanaf een door jou uitgekozen locatie in de Bollenstreek.

De FunScootertour kan worden uitgevoerd tot en met 10 deelnemers en kan bij grotere groepen eventueel gecombineerd worden met  Solexhuur. 

FUNSCOOTERS RESERVEREN >

Solex huren in de Bollenstreek

Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij "Have Fun Events" kunt u al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren. 

In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in bloei staan in de gezellige dorpjes in de streek, zoals Lisse, Voorhout, Noordwijkerhout,  Hillegom, De Zilk en Sassenheim. In de zomermaanden kun je heerlijk pruttelen over de boulevard en langs de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand. 

SOLEX HUREN >

TukTuk Flowertour 

Met wie kom jij genieten van de TukTuk Flowertour? Een fantastische manier om de velden met tulpen, hyacinten en narcissen te ontdekken! Dit is een superleuk onderdeel voor een dagje uit naar de bloemen in Bollenstreek. En een geweldige ervaring! Ook is de tour te combineren met een bezoek aan de Keukenhof. De TukTukt Flowertour is in het Keukenhofseizoen elke dag te boeken.

De tour bestaat uit een rondleiding van maar liefst 3 uur rondom de bloemenvelden met je eigen privéchauffeur/gids en kan in het voorjaar ook gecombineerd worden met een bezoek aan de Keukenhof.

TUKTUK FLOWERTOUR BOEKEN >