FunScooter rijden door de Bollenstreek

Geniet in het voorjaar van de kleuren en geuren van de hyacinten en de tulpen op de bollenvelden in en om Lisse en het hele jaar van een geruisloze rit door de duinen en langs de kunt. De FunScootertour start bij evenementebureau Have Fun Events vanaf de Jacoba van Beierenweg 97A in Voorhout in de Bollenstreek óf vanaf een door jou uitgekozen locatie in de Bollenstreek.

Aantal deelnemers
De FunScootertour kan worden uitgevoerd tot en met 10 deelnemers en kan eventueel gecombineerd worden met Solexhuur bij grotere groepen.

Prijzen
De huur van de FunScooters inclusief verzekering bedraagt:
• € 33,- exclusief 21% btw per dag (€ 39,50 inclusief 21% btw)
• € 100,- exclusief 21% btw per week (€ 121,- inclusief 21% btw)
• € 240,- exclsuief 21% btw per maand (€ 290,- inclusief 21% btw)

Bezorgkosten
• €5,- per FunScooter binnen de Bollenstreek
• €7,50 per FunScooter in Leiden

Extra opties
Bij de FunScootertour zou je ook gebruik kunnen maken van een routeleider € 95,-. Voor € 5,50 krijgt u koffie/thee met gebak van Landgoed de Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events. Naast de FunScootertour regelen we ook graag  busvervoer, eten en drinken, feestavond, overnachting en/of een andere workshop.

Bezoek aan Keukenhof

Mocht u na uw FunScootertour ook de Keukenhof willen bezoeken (21 maart -10 mei 2020), vermijd dan de wachtrij en koop  toegangskaarten online via:  ENTREEKAARTEN KEUKENHOF > (op dit moment niet meer beschikbaar)

Exclusief
Alle prijzen op de website van Have Fun Events zijn exclusief 21% btw.

Inclusief
Een opgeladen FunScooter, een routebeschrijving en een instructie over de FunScooter.

 

Arrangementen

FunsSooter Culinair
Met elkaar genieten van een FunScooter Culinair uitje in de Duin- en Bollenstreek of voor groepen op jouw eigen gekozen locatie. Met wie kom jij genieten van dit leuke uitje? De wind door je haren, een prachtige omgeving, de reacties van omstanders en lekker bijkletsen in drie verschilllenden restaurants op verschillende locaties maken het FunScooter Culinair tot een groot feest!

FunScooter speurtocht
et de FunScooter Speurtocht genieten jullie van een actief dagje uit! Ga de uitdaging aan met de cryptische aanwijzingen van Have Fun Events. Met je gezelschap in aparte teams op zoek naar alle leuke plekjes in de Bollenstreek. Per opdracht zijn er punten te verdienen. Wie van het gezelschap is de kenner van de Bollenstreek? Tijdens de FunScooter Speurtocht kunnen jullie genieten van de omgeving en gezellige dorpjes, terwijl je op zoek gaat naar de locatie van de opdracht. Geniet in het voorjaar van de kleuren en geuren van de hyacinten en de tulpen op de bollenvelden en het hele jaar een geruisloze rit door de duinen.

Aanvragen
Vul onderstaand aanvraagformulier in en geef duidelijk aan of je interesse hebt voor de huur van de FunScooter of voor één van de arrangementen en of er nog aanvullende wensen zijn.

Vul onderstaande gegevens in en klik op "verzend"
De FunScooterverhuur wordt uitgevoerd door Have Fun Events. Je ontvangt kort na verzending van dit aanvraagformulier een definitieve bevestiging met prijsopgave!