Solexhuur Bollenstreek 

Solex huren in de Bollenstreek? Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij Have Fun Events kun je al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren.  In het voorjaar, tijdens het Keukenhofseizoen, is het extra mooi als de bloemenvelden in de gezellige dorpjes zoals Lisse, Voorhout, Noordwijkerhout, Hillegom, De Zilk en Sassenheim in bloei staan. In de zomermaanden kun je heerlijk pruttelen over de boulevard, langs de duinen van Noordwijk en een bezoek brengen aan het strand. 

Organisatie

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen je hartelijk op hun locatie. Jouw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen. Je kunt er voor kiezen om bij aankomst te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met koffie of thee. De medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de Solex. Wanneer iedereen zich zeker voelt is het tijd om te gaan genieten van de Solextour door de Bollenstreek. Je 
kunt drie uur lang zelfstandig met een routebeschrijving op de Solex op pad gaan of gebruik maken van onze gezellige routeleider.

Huurprijs Solex  (drie uur)
De huurprijs is € 33,- per Solex exclusief 21% btw  

Extra Opties
Voor bij de Solextour zou je ook gebruik kunnen maken van een routeleider en/of een bezemwagen voor € 95,-. We bieden ook leren Solexjassen aan voor € 2,50 per stuk. Voor € 5,50 krijgt je koffie/thee met gebak van Landgoed de Olmenhorst bij ontvangst bij Have Fun Events.

Naast de Solextour regelt Have Fun Events ook graag jullie busvervoer, eten en drinken, feestavond, overnachting en/of een andere workshop. Dit kun je vermelden bij de Opmerkingen/bijzonderheden.

Bezoek aan Keukenhof

Mocht u na uw Solextour ook de Keukenhof willen bezoeken (21 maart -10 mei 2020), vermijd dan de wachtrij en koop uw toegangskaarten online via:  ENTREEKAARTEN KEUKENHOF > (op dit moment niet meer beschikbaar)

Inclusief
Solex met brandstof, fietstas, een routebeschrijving en een instructie over de Solex.

Exclusief
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Voorwaarden Solex rijden
Leeftijd vanaf 16 jaar
Rijbewijs: (brommer) rijbewijs verplicht

Locatie
De Solextour start bij evenementenbureau Have Fun Events vanaf de Jacoba van Beierenweg 97A in Voorhout in de Bollenstreek.

Kledingadvies
Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Het kan zijn dat er hele kleine spettertjes brandstof op uw broek terechtkomen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens het event.

Aantal deelnemers
De Solextour kan worden uitgevoerd vanaf twee tot en met 150 deelnemers. 

 

Arrangementen

Solex Culinair
Tijdens Solex culinair bezoek je drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen in de Bollenstreek voor een voor-, hoofd-, en nagerecht. Solex Culinair kan al vanaf twee personen geboekt worden en voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk vanaf een door jou gekozen locatie.

Solex Speurtocht
Met de Solex Speurtocht geniet u van een actief dagje uit!   Met cryptische aanwijzingen van Have Fun Events gaan jullie in aparte teams op zoek naar alle leuke plekjes in de Bollenstreek. Per opdracht zijn er punten te verdienen. Wie van het gezelschap is de kenner van de Bollenstreek? Tijdens de Solex speurtocht kun je genieten van de omgeving en gezellige dorpjes, terwijl je op zoek gaat naar de locatie van de opdracht.

Vul onderstaande gegevens in en klik op verzend.
De Solexverhuur wordt uitgevoerd door Have Fun Events. Je ontvangt kort na verzending van dit aanvraagformulier een definitieve bevestiging met prijsopgave!