Naar Lisse met de auto of openbaar vervoer 

Gelegen in het groen, omgeven door de plassen, de bossen en het strand heeft Lisse een zeer centrale ligging in de Randstad. Het dorp is vanuit Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag eenvoudig te bereiken met de auto maar ook per openbaar vervoer.

Gratis parkeren in Lisse

Bij binnenkomst in Lisse kun je het beste de blauwe borden met daarop ‘P-ring’ volgen. Via deze parkeerroute kom je snel terecht op één van de parkeervoorzieningen op loopafstand van Dorpshart Lisse. 

Parkeergarage

In Dorpshart Lisse zijn twee parkeergarages waar gratis geparkeerd kan worden: parkeergarage Blokhuis en parkeergarage Madelief. Parkeergarage Blokhuis vind je aan het Blokhuis, vlakbij het Meer en Houtplein. Parkeergarage Madelief is gelegen aan de Westerdreef bij de kruising met de Berkhoutlaan.

Parkeerschijfzone

In Dorpshart Lisse zijn een aantal parkeerterreinen aangemerkt als parkeerschijfzone. Je herkent deze parkeerschijfzones aan de borden en blauwe lijnen op het wegdek. Je mag in deze zones maximaal twee uur parkeren en alleen met een blauwe parkeerschijf. Heb je geen blauwe schijf? Je kunt deze kopen bij VVV Lisse & Museum de Zwarte Tulp (Heereweg 219 of Grachtweg 2A) en verschillende winkeliers.

Openbaar vervoer

Lisse is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit Leiden, Haarlem, Schiphol, Katwijk en Noordwijk zijn verschillende busverbindingen. Ga voor actuele informatie naar de pagina van 9292OV