Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit!

 

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! In het voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32 ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Bestel hier uw online entreekaarten met en zonder OV, helivliegen, fietstocht met gids en diverse excursiemogelijkheden!

 

Keukenhof 2019

Het thema van Keukenhof 2019 wordt Flower Power, de kracht van bloemen. Keukenhof is in 2019 geopend van 21 maart tot en met 19 mei   van 08.00 - 19.30. De kassa sluit om 18.00 uur.

Bezoekadvies

In alle rust genieten van Keukenhof? Voor 10:30 uur en na 16:00 uur is het minder druk in Keukenhof. Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto's maken. Daarnaast is het op maandag, dinsdag en woensdag rustiger dan op andere dagen.

Entreekaarten en excursies

Klik hier voor online Keukenhof entreekaarten met en zonder openbaar vervoer,  de Keukenhof Fietstour, de Keukenhof Helikopter Tour en de Rondvaart & Keukenhof Combi.