Tulpentour 

Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.

Beleef de betoverende en iconische tulpenvelden op z'n puurst! Toer ontspannen door de beroemde Bollenstreek met de Tulpen Tour. Geniet van de kleuren, de geuren en stap onderweg zo vaak uit als je wilt voor een selfie tussen de fotogenieke tulpen- en bloemenvelden. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audioguide, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland

Beleef de betoverende en iconische tulpenvelden op z'n puurst! Toer ontspannen door de beroemde Bollenstreek met de Tulpen Tour. Geniet van de kleuren, de geuren en stap onderweg zo vaak uit als je wilt voor een selfie tussen de fotogenieke tulpen- en bloemenvelden. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audioguide, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland.

BOEK DE TULPENTOUR VAN RENZY.NL>

en Duin- en Strandtour

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens deze tour rij je door de vrije natuur, de zandduinen en langs de 'Vrijstaat' Nederzandt. Voel de vrijheid! Deze GPS tour is alleen te boeken van begin mei t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 65,- voor een 2 uur durende GPS tour voor 2 personen.
Duur van deze tour:

180-minuten GPS-rondleiding in een Renault Twizy, geschikt voor 2 personen.

Tijden
Ochtend: 10:00 - 13:00 uur
Middag: 15:00 - 18:00 uur
Beschikbaarheid
De duin & strand GPS-tour is beschikbaar van 2 mei tot 31 oktober.

BOEK DE DUIN- EN STRANDTOUR VAN RENZY.NL >

Start- en eindpunt voor beide tours
Meer en Duin 36, Lisse, Nederland.