Stap in en geniet!

GPS tours met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geeft je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg. 

De GPS tours van Renzy.nl brengen je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de Duin- en kustlijn, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens, de bollenstreek, het Groene Hart en Leiden. Je kunt onze tours boeken voor de ochtend, middag of avond.

Kijk voor meer informatie op de website van Renzy.nl

 

DUIN & STRAND TOUR
Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens deze tour rij je door de vrije natuur, de zandduinen en langs de 'Vrijstaat' Nederzandt. Voel de vrijheid!

STRAND & CITY TOUR
Ontdek Noordwijk - één van de meest authentieke kust­plaatsen die Zuid-Holland rijk is in. Deze mooie tour laat jou alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving. Stap in & geniet!

POLDER & WIND­MOLEN TOUR
Denk je aan Nederland dan denk je aan windmolens en denk je aan water & polders. De Kaag is een bestemming bij uitstek om van het typische Hollandse landschap te genieten. Heel erg fotogeniek!!

HISTORIE & KAS­TELEN TOUR
Nederland heeft een rijke historie en dat heeft geresulteerd in diverse mooie kastelen en luxe buitenhuizen. Meestal liggen ze wat verscholen, maar met deze tour kun je de kastelen in deze regio toch ontdekken.m van het typische Hollandse landschap te genieten. Heel erg fotogeniek!!

FEEL THE CITY TOUR
Deze tour begeleid je door de historische stad Leiden. De Renault Twizy met GPS aan boord toont je de straten, steegjes en pleinen van deze prachtige oude stad!

TULPEN- & BOLLEN­VELDEN TOUR (Eind maart - begin mei)
De prachtige bollenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar deze streek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in onze Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij…