VVV LISSE TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. CORONAMAATREGELEN!

Op donderdag 12 maart heeft het kabinet maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zo veel mogelijk te voorkomen.
 
Museum de Zwarte Tulp en de balie van VVV Lisse zijn vanaf  14 maart tot nader orde gesloten voor bezoekers. Voor vragen is VVV Lisse te bereiken via info@vvvlisse.nl 

Veel activiteiten en evenementen in Lisse en in de Bollenstreekregio zijn tot en met 1 juni 2020  geannuleerd.  Wij doen ons best om alle informatie op onze website en evenementenkalender zo spoedig mogelijk aan te passen, echter, nog niet alle gegevens zijn op dit moment bij ons bekend. 

 

Online tickets Lisse

In het voorjaar mag een bezoek aan de Bollenstreek, en in het bijzonder Lisse, niet ontbreken. Het is dé plek om de lente maximaal te beleven! Bezoek Keukenhof, huur een fiets of funscooter, of boek eens een GPS Tour met zo'n leuke Renault Twizy en geniet zo van de prachtige bollenvelden. 

Boek hier uw tickets online voor diverse activiteiten in en om Lisse: van een bezoek aan Keukenhof tot een rondvlucht over de velden met een helikopter!