Wandel- en fietsroute: De Tulpenroute

De Tulpenroute is een wandel- of fietsroute rondom Keukenhof. Tijdens deze tour kunt u genieten van de mooiste bloeiende bloemenvelden, maar ook van een bloembollenkwekerij en van de gastvrijheid van bloemendorp Lisse. De tulpenroute is erop gericht fietsers en wandelaars een echte belevenis te bieden. Naast de bloemenvelden ziet ook prachtige monumenten en zult u meer over het verhaal van de tulp te weten komen.

De route bestaat uit twee Keukenhof-routes die u kunt combineren om de mooiste bloemenvelden te zien. U kunt de route ook zelf verkorten.

Prijs van de Tulpenroute:

De Tulpenroute is gratis om te fietsen of wandelen. Als u de route echt wilt ervaren, kunt u de belevingsroute kopen voor € 5,00. Hiermee krijgt u een (digitaal) routeboekje met de hoogtepunten van de route. U krijgt ook toegang tot de audiogids-app waarmee u meer over de tulp en de omgeving leert. Met de belevingsroute krijgt u ook 25% korting bij Museum De Zwarte Tulp.

Keukenhof seizoen:
Keukenhof is geopend van 19 maart tot 10 mei. Dit is het perfekte moment om de bloemenvelden in en buiten Keukenhof te bezoeken. U kunt de Tulpenroute ook buiten deze periode doen, maar dan zijn er misschien minder bloemen in bloei.

Wat is inbegrepen ?
Digital routeboekje met hoogtepunten van de route
Audiogids-app

Wat is NIET inbegrepen:
Keukenhof toegangskaarten. Bestel uw Keukenhofkaarten hier
De fiets. Huur uw fiets hier

Hoe werkt het ?
Na het kopen van de Flower Tour ontvangt u een e-mail met een link naar het digitale magazine en de link naar de audiogids-app

BESTEL DE TULPENROUTE >