Altijd een geschikt cadeau voor iedereen!

Op zoek naar een passend cadeau voor je partner, vrienden, kennis of collega?  Aan de balie van VVV Lisse in Museum de Zwarte Tulp helpen wij je graag!

Met de cadeaukaarten van VVV  Lisse verras je iemand met een dagje winkelen, een leuk uitje, een heerlijke lunch of diner, een nachtje weg of dagje eropuit of laat je iemand eindeloos online shoppen.  Een cadeau geven waar iemand écht blij mee is!

Maak een keuze uit je favoriete cadeaukaart:

VVV Cadeaukaart
De VVV Cadeaukaart is de nr.1 cadeaukaart met het grootste aanbod van Nederland. Duizenden winkels, webshops, attractieparken, wellness en musea. Klik
hier voor acceptanten.

VVV Dinercheque
Met de VVV Dinercheque kun je bij duizenden restaurants in heel Nederland terecht of je nu houdt van sushi of saté. De cheque is na aankoop 3 jaar geldig. Klik hier voor acceptanten.

VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg is te besteden bij talloze accommodaties en belevenissen in Nederland. De kaart is na aankoop 3 jaar geldig. Klik hier voor acceptanten.
Podium Cadeaukaart
Met deze kaart kun je jaarlijks naar zo'n 30.000 voorstellingen, concerten en festivals in meer dan 300 theaters, concertzalen en poppodia in Nederland. Klik hier voor locaties.

Nationale Bioscoopbon
Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen én filmtheaters in heel Nederland, waar kan worden genoten van een filmvoorstelling naar keuze. Klik hier voor locaties.

De Nationale Boekenbon
Ook online of als e-book! De gelukkige ontvanger kan terecht bij ruim 1.500 winkelketens, warenhuizen, individuele boekhandels en webshops. Klik hier voor  acceptanten.

BOL.com
De bol.com cadeaukaart is perfect om te geven. De gelukkige ontvanger kan zelf kiezen uit miljoenen cadeaus. De kaart is 3 jaar geldig, dus de ontvanger kan rustig nadenken. Klik hier voor meer informatie.

Cadeaukaarten bestellen op rekening

Wil je een groter aantal cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld voor een bedrijf? Ook dat is mogelijk. Neem tijdig contact op via info@vvvlisse.nl en geef de gewenste cadeaukaarten met het aantal en het bedrag per kaart door.  Wij hanteren hierbij een minimumbedrag van € 250,--. Vermeld duidelijk de adresgegevens voor de factuur die u via de mail van ons zult ontvangen. Na ontvangst van betaling kunnen de cadeaukaarten afgehaald worden bij de balie van VVV Lisse in Museum de Zwarte Tulp.