Kom winkelen en ontdek de dorpse gastvrijheid 

In het gezellige Dorpshart Lisse is een ruime keuze aan winkels en restaurants te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, modieuze kleding of een origineel cadeau: In Dorpshart Lisse bent u aan het juiste adres. Van kleine speciaalzaken tot bekende ketens zoals C&A, BCC, HEMA, Rituals iedereen staat voor u klaar.

Lekker eten en drinken

Ook op culinair gebied is er genoeg te ontdekken in Lisse. Het gastvrije dorp staat bekend om zijn rijke culinaire leven met een grote hoeveelheid cafés en restaurants, een gevarieerd aanbod  van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere eetgelegenheden, van eenvoudig tot exclusief.  

Blijf lekker slapen

In het sfeervolle en kleurrijke bloemendorp Lisse is altijd veel te zien en te beleven. Het is daarom zeker aan te bevelen om een of meerdere dagen in Lisse te overnachten. Lisse biedt vele mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Blijf lekker slapen in één van de hotels, knusse B&B’s, in je eigen boot in de jachthaven of boek een verblijf via AirBnB.