Ook op culinair gebied is er genoeg te ontdekken in Lisse. Het gastvrije dorp staat bekend om zijn rijke culinaire leven met een grote hoeveelheid cafés en restaurants, een gevarieerd aanbod van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere eetgelegenheden, van eenvoudig tot exclusief. 

 

CORONA MAATREGELEN LISSE

Het Corona virus heeft grote impact op de samenleving. Ook in Dorpshart Lisse zijn er diverse veranderingen door dit virus teweeg gebracht. Dit zijn echter juist de tijden om de lokale ondernemer te steunen. De winkels in Dorpshart Lisse blijven voorlopig open rekening houdend met de aangescherpte hygiëne maatregelen vanuit het RIVM. De horeca is gesloten, maar bij een groot gedeelte van de horeca kunt u online bestellen en laten thuisbezorgen. 

In samenspraak met de Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse is besloten dat alle evenementen georganiseerd door Dorpshart Lisse t/m 1 september worden afgelast. Op dit moment zijn o.a. afgelast de Kids Tulpenpluktuin, Kindercorso Lisse en de Corsomarkt. Er wordt gekeken of de evenementen verplaatst kunnen worden naar een later moment.

Hieronder vindt u een overzicht de wijzigingen in Dorpshart Lisse. Check wel vooraf de website en social media van de winkel of het restaurant die u wilt bezoeken, de wijzigingen volgen elkaar zeer snel op. 

Bekijk de gewijzigde openingstijden van winkels en restaurants >>

of

Shop online bij lokale ondernemers >>