TukTuk Flowertour

Met wie kom jij genieten van de TukTuk Flowertour? Een fantastische manier om de velden met tulpen, hyacinten en narcissen te ontdekken! Dit is een super leuk onderdeel voor een dagje uit naar bloemen in Bollenstreek. En een geweldige ervaring! Ook is de tour te combineren met een bezoek aan de Keukenhof. De TukTuk Flowertour is in het Keukenhof seizoen elke dag te boeken.

De tour bestaat uit een rondleiding van maar liefst 3 uur rondom de bloemenvelden van Keukenhof met uw eigen priveéchauffeur/gids. Ook brengen wij een bezoek aan de Bloembollenkwekerij De Tulperij in Voorhout. Tijdens de tour zullen er diverse tussenstops zijn voor geweldige foto momenten (waarbij de chauffeur/gids eventueel foto's van jullie kan maken. Indien geopend hebben wij ook toegang tot Landgoed Keukenhof, St. Agathakerk of 't Huys Dever.

Data:
In 2020 kunt u de TukTuk Flowertour reserveren van 21 maart 2019 tot en met 10 mei 2020.
De Tour vertrekt om 10:00 uur en om 17.00 uur. Afwijkende tijden op aanvraag.

Kosten TukTuk Flowertour en Keukenhof entreekaarten (optioneel)

  • De TukTuk Tour heeft een all-in prijs. Deze is niet afhankelijk van het aantal personen. Er is ruimte in de TukTuk voor maximaal 6 volwassenen (gemiddeld postuur) of bijvoorbeeld voor 4 volwassenen en 2 kinderen (de chauffeursplaats niet meegerekend).
  • Prijs TukTuk Tour: €  239,- (incl. 21% btw)
  • Wilt u uw TukTuk Flowertour combineren met een bezoek aan de Keukenhof, vermijd dan de wachtrij en bestel uw toegangskaarten online via: KEUKENHOF ENTREEKAARTEN >

 

Andere arrangementen met de TukTuk

TukTuk Culinair (ook buiten het Keukenhofseizoen)
Gezellig eten bij drie verschillende restaurants in drie verschillende plaatsen in de Bollenstreek? Onze chauffeur rijdt u langs de mooiste bollenvelden en plekjes van de Bollenstreek naar het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Tuk Tuk Culinair start vanaf Have Fun Events in Voorhout of u kunt zich optioneel thuis op laten halen in de Bollenstreek. U kunt zelf aangeven waar en hoe chique u wilt eten en het dineren kan al vanaf 20 euro per persoon. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u de TukTuk Culinair combineren met Solexen.

TukTuk Leiden Citytour
Ontdek de mooiste plekjes van Leiden tijden de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de drie uur durende rit bepaalt u zelf waar u wilt stoppen. Bijvoorbeeld om Molen de Valk te bezoeken, Leiden van bovenaf vanaf de Burcht te bekijken of om lekker te shoppen bij de leukste winkels van Leiden. U kunt de 6-persoons TukTuk (chauffeursplaats niet meegerekend) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants tijdens TukTuk culinair. Met wie komt u genieten van de TukTuk Leiden City tour en wat wilt u onderweg beleven? Vertel onze chauffeur wat u wilt gaan doen en de lol kan beginnen!

Aanvragen
Vul onderstaand aanvraagformulier in en geef duidelijk aan of je interesse hebt voor de TukTuk Flowertour óf voor één van de arrangementen (of een combinatie).

Beschikbaarheid TukTuk Flowertour: van 21 maart 2019 tot en met 10 mei 2020. Vertrektijd 10.00 uur en 17.00 uur. Afwijkende vertrektijden op aanvraag.
De TukTuk Flowertour wordt uitgevoerd door Evenementenbureau Have Fun Events in Voorhout. U ontvangt kort na verzending van dit aanvraagformulier een definitieve bevestiging met prijsopgaaf via de mail!