Tijdelijke sluiting VVV Lisse!

In verband met de verzwaarde Coronamaatregelen zal Museum De Zwarte Tulp  en daarmee ook de balie van VVV Lisse vanaf donderdag 5 t/m woensdag 18 november gesloten zijn! Voor vragen kun je VVV Lisse bereiken via info@vvvlisse.nl 

 


Horeca Lisse tijdens Corona

Op dit moment is de horeca in verband met de Coronamaatregelen helaas weer gesloten, maar de ondernemers zitten niet stil. Alle bezorg- en afhaaldiensten zijn weer opgestart. Wilt je de ondernemers extra helpen? Bestel dan bij de ondernemer zelf via de eigen website of via de telefoon!

Bij de meeste restaurants kun je (online) bestellen, afhalen en soms ook laten thuisbezorgen. VVV Lisse heeft een overzicht gemaakt van de mogelijkheden die de Lissese horeca te bieden heeft:

Bestellen, bezorgen, afhalen >>

Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om te genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof. Maar Lisse is zoveel meer, óók de rest van het jaar! In het bloemendorp vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&B ‘s, theater, bioscoop, musea, monumenten, en op evenementengebied is er regelmatig iets te doen.
Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen

Bloemendorp Lisse is omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de Keukenhof, gelegen op 8 kilometer afstand van het strand en in de nabijheid van Amsterdam, Leiden en Haarlem. Om die reden het ideale startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Stap voor informatie en inspiratie eens binnen bij VVV Lisse!

Booking.com