Lekker Lisse 2020

In de periode van zaterdag 1 t/m zaterdag 29 februari 2020 worden in Lisse voor de vijfde keer de Lekker Lisse 1+1 Gratis Weken gehouden. Bij diverse restaurants in Lisse kun je dan genieten van een gratis tweede actiemenu voor lunch of diner.
Lees meer.....

Evenementenkalender 

VVV Kleurrijk Lisse is hét verzamelpunt voor alle evenementen en activiteiten!  Klik hier voor de evenementenkalender.
Organiseer je een evenement in Lisse en staat dit (nog) niet op onze evenementenkalender vermeld, mail je gegevens voorzien van (liggend) beeldmateriaal dan naar info@vvvlisse.nl

Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om te genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof. Maar Lisse is zoveel meer, óók de rest van het jaar! In het bloemendorp vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&B ‘s, theater, bioscoop, musea, monumenten, en op evenementengebied is er regelmatig iets te doen.
Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen

Bloemendorp Lisse is omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de Keukenhof, gelegen op 8 kilometer afstand van het strand en in de nabijheid van Amsterdam, Leiden en Haarlem. Om die reden het ideale startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Stap voor informatie en inspiratie eens binnen bij VVV Lisse!

Booking.com