VVV LISSE TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. CORONAMAATREGELEN!

Op donderdag 12 maart heeft het kabinet maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zo veel mogelijk te voorkomen.
 
Museum de Zwarte Tulp en de balie van VVV Lisse zijn vanaf  14 maart tot nader orde gesloten voor bezoekers. Voor vragen is VVV Lisse te bereiken via info@vvvlisse.nl 

Veel activiteiten en evenementen in Lisse en in de Bollenstreekregio zijn tot en met 1 juni 2020  geannuleerd.  Wij doen ons best om alle informatie op onze website en evenementenkalender zo spoedig mogelijk aan te passen, echter, nog niet alle gegevens zijn op dit moment bij ons bekend. 

 

Coronamaatregelen

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Minister-president Rutte en de ministers De Jonge, Grapperhaus en Van Rijn lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) maandag 23 maart 2020 toe tijdens een persbijeenkomst. Het kabinet heeft o.a. aanvullende en aangescherpte maatregelen getroffen ter bestrijding van het Corona-virus gericht op evenementen en samenkomsten.  

Hierna heeft verdere consultatie plaatsgevonden, die heeft geleid tot nadere uitwerking en precisering.

MAATREGELEN VANAF 23 MAART >>

Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om te genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof. Maar Lisse is zoveel meer, óók de rest van het jaar! In het bloemendorp vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&B ‘s, theater, bioscoop, musea, monumenten, en op evenementengebied is er regelmatig iets te doen.
Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen

Bloemendorp Lisse is omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de Keukenhof, gelegen op 8 kilometer afstand van het strand en in de nabijheid van Amsterdam, Leiden en Haarlem. Om die reden het ideale startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Stap voor informatie en inspiratie eens binnen bij VVV Lisse!

Booking.com

Wat is er vandaag te doen in Lisse?

Geen resultaten gevonden