Zomerse uitstapjes en activiteiten

 

Ook in de zomer en het najaar mag een bezoek aan de Bollenstreek, en in het bijzonder Lisse, niet ontbreken. Heerlijk fietsen, wandelen en varen in de Bollenstreek.  Huur een fiets of funscooter, of boek eens een GPS Tour met zo'n leuke Renault Twizy en geniet zo van de streek.

 

Vakantie in eigen land of geen vakantieplannen maar gewoon dagjes weg? Wij hebben alvast de leukste uitjes in en om Lisse voor je op een rij gezet!

 

Meer informatie >>

 


Tijd voor Dahlia's

Ben je gek op dahlia’s en wil je er alles over weten? van augustus tot in oktober staan deze beauty’s uitbundig in bloei. Dompel je in de wereld van de Dahlia en doe mee aan één van de Dahlia- of andere zomerbloemenactiviteiten!

Het zomerbloemen seizoen start op 10 augustus en loopt tot 18 oktober. Genoeg tijd dus om o.a. Dahlia’s en Canna’s te komen bewonderen. Deze periode is ook de periode om de nieuwe oogst tulpenbollen (en andere voorjaarsbloembollen) te kopen.

Dahlia activiteiten >>

Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om te genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof. Maar Lisse is zoveel meer, óók de rest van het jaar! In het bloemendorp vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&B ‘s, theater, bioscoop, musea, monumenten, en op evenementengebied is er regelmatig iets te doen.
Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen

Bloemendorp Lisse is omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de Keukenhof, gelegen op 8 kilometer afstand van het strand en in de nabijheid van Amsterdam, Leiden en Haarlem. Om die reden het ideale startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Stap voor informatie en inspiratie eens binnen bij VVV Lisse!

Booking.com

Wat is er vandaag te doen in Lisse?