Dahlia Mozaïeken

Van 22 t/m 25 augustus 2019

Op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus zullen de teams de mozaïeken op gaan opsteken. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus zijn de mozaïeken op de locaties te bewonderen.

De prijsuitreiking staat gepland op zaterdagmiddag 24 augustus rond 15.00 uur op Horecaplein ‘t Vierkant ter hoogte van Heereweg 227. 

Voor de lijst met deelnemers, de adressen en de digitale locatiekaart klik hier

Tijd voor Dahlia's!

Ben je gek op dahlia’s en wil je er alles over weten? Vanaf augustus tot in oktober staan deze beauty’s uitbundig in bloei. Dompel je in de wereld van de Dahlia en doe mee aan één van de Dahlia activiteiten. 

Lees meer over alle Dahlia activiteiten in en om Lisse.....

Welkom in Bloemendorp Lisse

Meer dan een miljoen mensen komen in het voorjaar naar Lisse en omgeving om te genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof. Maar Lisse is zoveel meer, óók de rest van het jaar! In het bloemendorp vind je eigenlijk alles wat je in een kleine stad ook hebt: fijne winkels, gezellige eettentjes en restaurants, hotels en knusse B&B ‘s, theater, bioscoop, musea, monumenten, en op evenementengebied is er regelmatig iets te doen.
Kleurrijke bloemenvelden, strand en duinen en de Kagerplassen

Bloemendorp Lisse is omringd door de bollenvelden, de Kagerplassen en de Keukenhof, gelegen op 8 kilometer afstand van het strand en in de nabijheid van Amsterdam, Leiden en Haarlem. Om die reden het ideale startpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht.

Stap voor informatie en inspiratie eens binnen bij VVV Lisse!

Booking.com

Wat is er vandaag te doen in Lisse?