Kasteel Keukenhof

Terwijl de Bloemententoonstelling van de Keukenhoftuin "slechts" 9 weken per jaar geopend is, zijn de poorten van Kasteel Keukenhof gedurende het hele jaar geopend om bezoekers kennis te laten maken met cultuur en geschiedenis.

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof. In het kasteel en het omliggende landgoed zijn wisselde kunstexposities te bezichtigen. Een historische omgeving, bruisend van leven. 

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Buitenplaats
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Voorzieningen gehandicapten
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht

* Openingstijden De toegang tot het landgoed en het parkeren is gratis. Kasteelpark met tuinen Maandag t/m zondag 08.30 - 17.00 uur (winter: 1 oktober tot 1 april) Maandag t/m zondag 08.30 – 19.30 uur (zomer: 1 april tot 1 oktober) Hofboerderij De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag voor koffie, lunch en/of borrel van 09:30 uur - 17:30 uur. Kasteel rondleidingen In verband met restauratie van de tweede etage, is het niet mogelijk om een rondleiding door het kasteel te boeken. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, worden er weer rondleidingen door Kasteel Keukenhof verzorgd. Houd de website en Facebook in de gaten! Kantoor Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Buiten deze tijden en in de avonduren op afspraak.