De Tulperij in Voorhout

 

Bloembollenbedrijf Adr. Jansze & Zn is is opgericht in 1927 en inmiddels in handen van de derde generatie bloembollenkwekers binnen de familie Jansze. Zij kweken tulpen- en narcissenbollen.

Daan en Anja Jansze hebben, binnen hun bloembollenbedrijf, De Tulperij opgezet. Zij laten u graag hun bedrijf zien. De Tulperij is een nostalgisch, lichte, sfeervol ingerichte bloemenkas van waaruit activiteiten georganiseerd kunnen worden. Denk aan excursie, rondleiding en workshops. Zij geven in het voorjaar (eind maart tot half mei) dagelijks rondleidingen op het bedrijf vanaf 10 personen.

De Tulperij ligt in het hart van de Bollenstreek, op slechts 10 minuten fietsen van Keukenhof en vlak bij de Hollandse kust. Elk voorjaar worden er bij deze tulpenkwekerij rondleidingen gegeven aan bezoekers vanuit de hele wereld. Tussen de bloeiende tulpen staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis en een verplicht fotomoment tijdens een bezoek aan Nederland in het voorjaar. Een aanrader is de gezellige bloemenkas bij De Tulperij waar je een heerlijk kopje koffie met stroopwafel kan eten. Er is een mooi terras aanwezig met uitzicht op de bloemenvelden. De bloemenkas is gratis te bezoeken. Het is een inspirerende, kleurrijke ruimte waar u de geur en kleur van de bloemen en jaargetijden op een bijzondere manier beleeft gedurende het hele jaar. Een rondleiding is alleen voor groepen te reserveren.

Kom en beleef De Tulperij, kleurrijk en gastvrij!

Tulperij & Keukenhof

In een luxe touringcar vanaf Amsterdam Centraal naar de Tulperij en Keukenhof

DAGTOUR KEUKENHOF & TULPERIJ >

De Tulperij

Bekijk hier de mogelijkheden voor groepsrondleidingen, workshops en het bestellen en kopen van bollen.

INFORMATIE TULPERIJ >